ya nasıl bir düşmanlık bu anlamadım. tamamen ikiye bölünüp herkes birbirine sallıyor. kimse diğerinin yazdığını okumadan saldırıya geçiyor.
bir çocuk bu vaatle ilgili olarak "bir önceki gün iyi partinin bu vaadi verdiğine" gönderme yaparak kesin kendisi düşünmüştür diyor herkes saldırıyor.
ilk önce bir okuyup anlayın. particilik yapmayın. doğruya doğru yanlışa yanlış diyin. bütün sıkıntı zaten karşı görüşe saldırmaktan çıkıyor. sırf herkes birbirini ötekileştiriyor diye çıkıyor.
bak burası bana göre yanlış bundan bundan dolayı yanlış diyin. burası dopru bundan bundan dolayı doğru diyin. saldırarak hakaret ederek hiç bir ilerleme olmaz. siz birine saldırırsanız o yanlışa o kişi daha fazla tutunur. yanlış olduğunu kabul etmez.
sözde teknolojiyi en çok takip eden gündemi en çok takip eden kişiler ve meslek gruplarından biriyiz. ama bu ortamda bile hala "hayır benim dediğim doğru sen yanlış biliyorsun" zihniyeti devam ediyor.
lütfen okuyun ve saldırganlıkla değil başkalarını ötekileştirerek değil dopru ve yanlışı ayırt ederek konuşun.
not: mobil yazdım. hatalardan dolayı kusuruma bakmayın