07.06.2018 - Konu başlıklarının belirlenmesi

Bu tür konuları güncellemek de yürek istiyor. " Ulen o kadar konuştun hala bi b.k olmadı " diyenler olacaktır eminim. Ben kardeşime güvenerek bir hata yaptım. Siz sakın o hatayı yapmayın arkadaşlar. Konu başında verdiğim bilgilere tezat bir hareket yaptım. İlgim ve bilgim olan bir alan değil, kardeşimin yıllarca içinde bulunduğu bir sektör olan Forex sektörünü seçtim. Dedim ki, kardeşim makaleyi yazar, ben onu semantik hale getirir siteye eklerim. Fakat hata yapmışım. Siz o hataya düşmeyin.

Hal böyle olunca, forumdan bir arkadaşımızla anlaştım. Kendisi daha önce analistlik yapmış. Dedim ki olan oldu, kardeşimin yerine bu arkadaşımıza yazdırır, düzenler ve siteye eklerim. Fakat yine öyle olmadı. O kadar çok yabancı ve teknik terim içeriyor ki, benim gibi belirli bir yaşı geçmiş kişilerin öğrenmesi çok zor oluyor haliyle.

Projeyi bırakmıyorum yanlış anlaşılma olmasın Tecrübelerimi paylaşayım ki, bu tür sektörlere gireceklere bir ders olsun

Yine forumdan bir arkadaşımız, saolsun bana bazı başlıklar verdi, sektörle alakalı. Şimdi o başlıklar üzerine yoğunlaşıp, o tür içerikler gireceğim. Yapmanız gereken, sektörünüzle alakalı anahtar kelimeleri belirleyip, o anahtar kelimeyle ilgili en fazla aranılan başlıkları belirlemektir. Benim gibi bu işlere yabancıysanız, forumda bir konu açarak, ücretli ya da ücretsiz yardım talep edebilirsiniz.

Bu niş sitenin yanında birkaç projem daha olduğundan, oldukça yavaş gidiyorum. Siz daha hızlı davranabilirsiniz tabii ki. Fakat yine hatırlatmak isterim. Az çok bilgi sahibi olduğunuz bir sektör belirleyin mutlaka.