ben kısa foruma katılma hikayemi özet geceyim size ve bu hesaplar ile alakalı olarak anlayacaksınız durumu
ben bundan 7 8 yıl once panel site sahibi ve bu panelden facebook lik eişlemlerı yapardım örnegin sayfa begenısı ıcın fan-profillere takıpcı ve gonderılere begenı işlemlerı gibi işlemler yaparak ugras verırdım
@SAEC; samet kardeşim beni cok iyi bilir ve hatta forumda like işleri yapan bir cok kişi ile tanışlıgımız eskilere dayanır 7 8 yı oncesıne. o zamanlar like işleri yaparken 1 yandan kendıme büyük sayfalar yapmıştım o arada . sonucta panelim vardı ve kolayca begenı yaparak büyütürdüm. o donem panel işleri eklentı uzerınden yapıldıgı ıcın google sürekli güncelleme yaparak bizi sıkıntıya düşürürdü sonra exe yaparak devam ettık ve fb bunada güncelleme yapınca acıkcası panel işleri bitmek üzereydi. ayakda kalanlar ise ozel eklentı veya uygulama üzerinden devam ettiler. ve bende bu güncellemelerden sıkıldıgım ıcın panel işlerini bıraktım.bu panel siteme o zamanlar user eklemek için facebookda tanıdık arkadaşlarımdan arkadaş sayısı bol olan hesapları öödünc alarak wall post atardım amac panel siteme user kasmak veya eklemek ıcın.
daha sonra panel işlerini bıraktım ve elimde olan büyük milyonluk sayfalar vardı onları satmak istemiştim ve 2015 yıllarında hilmi şeker isminde genc 1 arkadaşımızla tanıştım ve o zamanlar o r10 forumunda uye oldugu ıcın onun aracılıgıyla foruma uye oldum. aslında amacım sadece olursa sayfalarımı satıp devretmekdi. ve o donemler sayfalarımı satışını yaptım sayfalarımı devrettım forumunda.
daha sonraki günlerde 1 gün forumda 1 arkadaş elinde profil hesapları varmı dıye sormuştu ve bende evet olacaktı post attıgım donemlerden kalma yaklaşık 2 3 bin civarı hesap olacaktı .bende kendısıne o zaman 50 civarını verıp hediye etmiştim . arkadaş bana ucretini vereceğini soyledı ve bende ya bunlar para edermi boşver hediyem olsun deyıp arkadaşa soyledım. oda bana bu hesapları satarsan gelir edebilirsin demişti bende aksini düşünüp yok ya altı üstü fb hesabı işte ne para edecek deyip oyle konuyu kapatmıştım. arkadaşın dedigi gibi daha sonradan forumda hesap satışı yapan sadece 3 kişi vardı birisi ismail digerı hemşerim olan yatırım isimli üye. digerının adını ve uyelik adını hatırlamıyorum şimdi.
baktım adamlar hesap satış konusu acmışlar ve bende konu acıp eskı tarıhlı hesaplar satılır diye konu actım. inanın elimdeki 2 3 k civarı panel sıtem post atmak ıcın aldıgım hesapları tam 5 gün ıcınde tamamını sattım. ve bu iş bana cazip gelmeye başladı.cunku elimdeki hesapların tamamı satıldı ve halen sipariş veren kişiler vardı ve o kişilere süre vererek istedıklerı hesapları cıkartarak teslım etmeye başladım. bu şekılde hesap satışı yapma işlerine yoneldim. cunku cazip gelıyodu haftalık 500 600 hesap günde 1 kac saat işlemle rahatca cıkartıp satışını yapıyordum.
buşekılde üzerinden 3 yıl gectı ve bugüne kadar toplamı saymadım ancak 30 bin üzerinde hesap satışı gerçekleştirdim. ve halen diyorum satışı yapılan hesaplar asla calıntı olan hesap türleri degildir. cunku cıkardıgım hesaplar yıllar oncesınde acılmış unutulmuş aktif olmayan hesap türleridir.bu yuzden ben kendı adıma inanclı biri olarak rahatım ve huzurluyum.
hesap satışı yanında bakın forumda hesap satışı yapan 1 cok kişiye ben makul fiyatlarda egitim ogretım gerçekleştirdim bunu yapmamım sebebi ornegin birisi benden 100 civarı hesap almak ısterse odeyeceği rakam belli ve bunu alıcı kişiye teklıf ederek istersenız siz egitim vererek garantılı hesaplar sahibi olmanızı hemde sınırsızca diye teklif ediyordum. kabul edenlere egitimleri verilmiştir. hemde onlarca kişiye bu egitim verilmiştir tarafımdan. egitimi alanlara bütce olarak kolaylık sağlamıştır.
ben daha cok şey yazmak isterdım ancak şunu bilinki acık olarak soyluyorum. rahatsız oldugunuz durumlar var ise ben olayım veya başkası olsun farketmez şikayetlerınızı sersenişlrinizi dile getirin. bende size acıklayayım. oyle yazıp yorum atmakla olmuyor .forumun yonetıcılerı mevcut onlara dile getirin ve onların vereceği karar saygı duyarak bu işleri ya yapalım yada yapmayalım. bunun ortası yok.
BENİM ACTIGIM KONULARDAN RAHATSIZLIGI OLANLAR VARSA REPORT ETSİNLER YADA ŞİKAYET KONUS ACSINLAR VE RAHATSIZLIKLARINI DİLE GETİRSİNLER. BEN HAKSIZ İSEM İNANIN BANA BANLANMA CEZASI YERINE ÜYELİĞİMİN SİLİNMESINİ İSTEYECEM .BUNUDA SİZE BAKIN RAMAZAN AYINDAYIZ MÜBAREK AYDAYIZ. KİMSENİN KALBİNİ KIRMAK İSTEMİYORUM AMA FORUMDAN TEMELLİ GİTMEYEDE HAZIRIM BUNUN SÖZÜNÜ SİZE ADANALI ERKEK SÖZÜ OLARAK İLETİYRUM. İNANIP INANMAMAK SİZE KALMIŞ. VE BENİM ACTIGIM KONULARIN AYNISINI BAŞKA KİŞİLERDE YAPMAKTADIR. AYNI HASSASİYETI O KİŞİLERE YAPMANIZI RİCA EDİYORUM. BAKALIM KİM NE KADAR ETİK NE KADAR DÜRÜST HEP BERABER GORELİM. O ETİK LAFINI DİLLENDİREN KİŞİLERDEN BUNU BEKLİYORUM.
kolay gelsin...