hasyer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
[/URL]

"2-kullanılmayan mailleri kayıt edip hesap cıkarma işlemi "
Bu seçenek çalma işlemine girmiyor mu ?

Adam belki askere gitti hesabına giremiyor.
Belki başka bir sebeple girmiyor.
Yada girip girmemesi seni ne ilgilendirir?
Hesap adamın hesabı istediği zaman girer istediği zaman girmez.
Bu senin o hesabı çalabilirsin anlamına gelmez.
Haklıymış gibi birde kendini savunmaya çalışıyorsun ve yaptığının legal bir iş olduğunu kendine inandırmışsın.

Beni haklı bulan tüm arkadaşlardan isteğim bu şahısın konularını reportlamalarıdır.

Ayrıca şahıs gerçek kimlik belgeriyle onaylanmış facebook hesapları satışını da yapmaktadır.
Yönetim tarafından o kadar hesabın gerçek kimlik belgelerinin kendisinde ne işinin olduğunu nerden nasıl temin ettiğini sorulması gerekmektedir.

evet gerçek kimlikler ile onaylatılmış hesaplar mevcut. elimde bulunan kimlik belgeleri cevremden aldıgım sadece fb onay ıcın kullandıgım belgelerdir. buyrun 3 4 ay oncede muhalefetsınız şimdide yapabilirsiniz sorun yok. ama tuhafıma giden şey madem siz adaletden yana hakdan yana kendınızı savunıyorsanız sizde şu sorularıma cevap verin

1-benim hakkımda gosterdıgınız hassasiyeti gayreti başka konularda yaptınız mı hic ?

2- r10.net/facebook bolumunde kımlık onaylı ve eskı tarıhlı hesaplar satan kişilerin konularına aynı hassasiyeti gosterdınızmi ?

3-adil ve dürüst isenız bunları cevaplayın o zaman size ben anlatacam . konuya aynı zamanda yonetıcı 1 arkadaşımızı davet ettım az once. kendısı bakar inceler ve kararını söyler ve bizde o karara gore haraket ederız. bakın sizin yapmanız gereken kısmı ben yonetıcıyı davet ederek gosterıyorum. burada cahi cahil yazarak degil.

Thunderbolt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet gerçek kimlikler ile onaylatılmış hesaplar mevcut. elimde bulunan kimlik belgeleri cevremden aldıgım sadece fb onay ıcın kullandıgım belgelerdir. buyrun 3 4 ay oncede muhalefetsınız şimdide yapabilirsiniz sorun yok. ama tuhafıma giden şey madem siz adaletden yana hakdan yana kendınızı savunıyorsanız sizde şu sorularıma cevap verin

1-benim hakkımda gosterdıgınız hassasiyeti gayreti başka konularda yaptınız mı hic ?

2- r10.net/facebook bolumunde kımlık onaylı ve eskı tarıhlı hesaplar satan kişilerin konularına aynı hassasiyeti gosterdınızmi ?

3-adil ve dürüst isenız bunları cevaplayın o zaman size ben anlatacam . konuya aynı zamanda yonetıcı 1 arkadaşımızı davet ettım az once. kendısı bakar inceler ve kararını söyler ve bizde o karara gore haraket ederız. bakın sizin yapmanız gereken kısmı ben yonetıcıyı davet ederek gosterıyorum. burada cahi cahil yazarak degil.

ayrıca rahatsızlıgı olan var ise bakın forumun şikayet bolumu kısmı var oradan konu acarak rahatsızlıklarınızı dil egetirebilirsiniz

https://www.r10.net/sikayetim-var/