Cabre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım boşver bu işleri neyin ne olduğunu biliyoruz ben de kullanılmayan hesapları çalıyorlar dedim zaten. Hesap kullanılmıyo olsa bile senin bu hesabı bir şekilde alıp satmaya hakkın yok. Sonuç olarak o hesap başka bir kişiye ait bitti kestik.
bak ben bununla alakalı daha once konu actım. o gün ben bu cahil goruşlere istinaden acıklama yaptım. şayet bu işlem calıntı vb. durum ise eger o zaman yönetime hesap satışının yasaklanmasını talep ettim.

evet etik durum degil evet haklısınız ancak benım forumda satışını yaptıgım inanın 30 bin üzerinde satış yaptım. bu alan kişilerden 1 tanesı cıkıpda bana sen calıntı hesap satıyorsun derse ben o günde soyledım bugünde soyluyorum . benim uyeliğimi silsinler r10 formundan diye konuya yonetıcılerı ekleyıp hatta o gün mf. rub ramazan beye özelden durumu izah ettim .satışa engel durum olmadı gorulunce devam edildi.

sonucta bulundugumuz forma aykırı durum olsa zaten bu tür satış konuları yasaklanırdı ancak yine soyluyorum size ve bu konuyu okuyanlara.
benim cıkardıgım sahibi oldugum fb hesapları asla calıntı degildir. aksini diyen varsa skype eklesın ona ornek hesap bilgileri vereyım kendı girip baksın o zaman ne oldugunu anlayacak.

skype adresim : feysbukbayi