Eğri oturalım doğru konuşalım.. Yerin dibinden, göğün tavanına kadar Beşiktaşlıyım

Amma velakin Fenerbahçe'li dostlarım adına sevindim, ülkem için bir bakıma üzüldüm aslında.. Neden dersen çakal taraftar gruplarına yem olmadığı takdirde, şahsi kanaatimce; vizyonu ile ülke futboluna bir kalite getirip, rakiplerinin de kendilerini daha çok geliştirmesine sebep olacağına ve Fenerbahçe'ye ise çok şey katacağı tartışılmaz bir gerçek gibi görünüyor sayın Ali Koç'un. Alttaki fotoğrafta yer alan kişi kendisini Fenerbahçeli yapan aile garsonları.. Ama onun için Vefa sadece İstanbul'da bir semt adından ibaret değilmiş.. Başkanlık mazbatasını aralarındaki tüm sınıf farklılığını hiçe sayarak onunla beraber aldı. Şahsen hayranlıkla takdir etmedim dersem yalan olur. Biraz evvel de
ekteki habere denk geldim. Malzemeci forma hediye ediyor ve "İnşallah büyük şampiyonluklara, büyük başarılara imza atarsınız diyince araya giren Ali Koç, Atarız diyerek Karacayı düzeltiyor.. Bencilliği aşmış olmasına sadece helal olsun diyorum.
Neden ülkem adına üzüldüğümü de artık açıklamak gerek sanırım. Böyle kaliteli bir kişiliğin Sadece Fenerbahçe'yi değil aslında ülkemi yönetmesini isterdim.
[IMG]https://cdn-***.sozcu.com.tr/***-resimler/2018/06/husofb1-18-1.jpg[/IMG]