ystr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hala ecevit diyor. Siyaset konuşuyor. Yok bilmem neymiş de şöyleymiş de böyleymiş.
Daha 10 sene önce Fetullah Gülenle boy boy pozlar verenler kimlerdi ?
Daha 3-4 sene öncesine kadar doğuda barış kisvesi altında APO bayraklarının dalgalanmasına izin veren kimlerdi ?

Bugün hepiniz Milliyetçi oldunuz.. Yarın da Atatürkçü olursunuz..
Dansöz dünya dönsün, fakat ümmetiniz o kadar hızlı dönüyorki, bazen yetişemiyorsunuz.

O yüzden daha fazla yazmak anlamsız.
Siz ekonomi deyince matematik deyince normal, ben yazınca rahatsız mı oldunuz. Fettullah ile Ecevit, tansu çiller, demirel, özal, mesut yılmaz... Neredeyse tüm siyasetçilerin buluşma ve fotoğraf görüntüleri var. Aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze sürmekten bıkmadınız, ne yazık ki bende sabırlıyım aynı cevapları vereceğim.

Apo bayrakları sallanmadı arkadaşım. Siz apo ile Atatürk posterlerini gezi parkı eylemlerinde gördünüz oradan karıştırıyorsunuz sanırım.

Milliyetçilik ve Atatürkçülük sizin tekelinizde olan birşey değil.

Zaten daha fazla yazmayın diye, önceki yorumumda kadının demokratik hakkını kullanıp halktan oy istediğini yazdım ve konuyu kapatmaya çalıştım, sizin ek yazdığınız yazıyı görünce cevap vermek hasıl oldu.

Birde yazmayı unutmuşum Uğur dündar demişsiniz, hani şu çocukları namaz kılarken suçüstü yakalayan sonra da açılışta kuran dinleyip dua eden adam mı

Yemin ederim şaka gibi ama gerçek