Yanlışın var. Objektif gözle, oturup izlemeni tavsiye ederim. Youtube'da 2 saat konuşması var, Uğur Dündar ile.
Orada iki saat boyunca anlatıyor ne yaptığını..
Bu yaptıkları muhalefet değil, halkın paralarının nerelere harcandığını gösteriyor. Yani senin paranın, benim paramın, hepimizin parasının..
Kanun ne diyor: 20 milletvekili veya 100 bin imza ile aday olabilirsin diyor.
Peki diğer taraftan kanunen müsaade edilen bir işle bu kanunsuz olan olayı meşrulaştırıp aday olarak çıkıyorsunuz milletin karşısına. sonra diyorsunuz ki ben bu ülke için bunları bunları yapacağım.
Diğer taraftan 3 yol arkadaşınızı partinin başına geçmek için kullanıyorsunuz ardından hepsini yolda bırakıp kendiniz gidiyorsunuz diğerleri de arkanızdan "kandırdı bizi" diyor ama umrunuzda değil.
Allah aşkına bu kadına inanıp oy vermek bunları görmemektir. Saydığım sadece iki satır cümle ile bile ne olduğunu anlattım.
Çok iyi bir yönetici olsaydı içişleri bakanı olduğunda Doğudaki terör olayları o kadar artar mıydı.
Neyse demokrasinin gereğini yapıyor halka soruluyor, oyun oynandı kurnazlık yaptı vs vs. Sonuçta Cumhurbaşkanı adayı oldu ve halka sorulacak seçip seçmemek halkın elinde, bize reklam yapmak değil icraatlarını anlatmak düşer.
Ek: Ecevit; şekere %750 zam, benzine %300 zam, Ekmeğe %750 zam. ne konuşuyorsunuz. Matematikmiş...