Şu şekilde deneyebilirsiniz, abi bu site yapmak basit iş değil site yapılırken farklı arkadaşlara kod yazdırdık. Ben ödemeyi kısa sürede yaparsın diye sana bildirmedim. Bu arkadaşlar ödeme istiyor benimde durumum sıkışık sana yansıtmayacaktım. Lisans kodlarını iptal edeceklerini söylüyorlar ödemenin bir kısmını hiç olmazsa yapın arkadaşları aradan çıkartalım olum sonuç alacağından eminim.
Yazılımın tamamının bana ait olduğunu biliyorlar. Baştan salağa yatmak lazımdı
Bak bunu sevdim, mesajıma telefonuma cevap gelmeyebilir fakat sitenin orası bozuk burası bozuk falan diye iletişime geçmeyi deneyecektir.
Siz istemeyince bedava hallettik diye düşünmeye başlamışlardır. Telefon açın ve bedava olmadığını, ödeme beklediğinizi bildirin.
Bana da öyle geliyor.
Yapman gereken kocaman bir index atarak " Sayın falancı felancı BORCUNUZDAN DOLAYI SİTENİZ ASKIYA ALINMIŞTIR 48 SAAT İÇİNDE ÖDEME İŞLEMİNİ GERÇEKLEŞTİRİNİZ. " yazmak.
48 saat değilde, ödemenizi gerçekleştirdiğinizde yayına devam edecektir ibaresi daha iyi
Sitenin açık olduğu süre zarfı boyunca emeğinden azalmakta.
Sonuçta burada verilen bir hizmet var, hemde emek hizmeti. Ama ödenmiş bir bedel yok.
Ben sizden kiralık ev için anlaşsam, "hele bi oturayım, veririm parasını" desem. Sonrasında ben eve oturup, eşyalarımı dizdiğimde; ödeme yapmayalı 1,2,3 hafta geçse siz beni "hadi kardeşim kapıya" diye çıkarmıcak mısınız?
Çıkarıcaksınız hatta yasal yollara başvurucaksınız. Çünkü neden o ev sizin birikiminiz, emeğiniz. Belki kaç hafta, ay uyumadında o evi aldın? Aynı o hesap hocam. Gerekirse geçici bir index koyun.
Eş dost işleri kişiden kişiye değişir. Her insanın kalitesi farklıdır. Kimisi saniyesinde sen hizmeti vermeden hesabına trink havaleyi yollar kimisi hiç yollamaz. Bu yüzden hem bu insanla mesafeni koru (koru ki daha fazla zarar vermesin sana.), yapacaksan önce ödeme / sonra iş şeklinde yaparsın.
Dilerim ki er geç alırsın emeğinin karşılığını, konuyu takipteyim. Güzel haberlerini konuya yazman dileğiyle.
Gün boyu mesajıma cevap gelmedi. Yarın arayarak iletişim kurmayı deneyeceğim. Bir iki gün içerisinde en azından yarı ödemenin talebinde bulunucam (yapılabilirse hepsi tabi, konuşmaya göre doğaçlama gidilecek orası) olmadı index artık napalım.
Hayırlısı diyelim bakalım index ne getirecek. Hele bi sabah olsun.