Zoruna giden çoktan zoruna gitmiş olmalı zaten.
Bu saatten sonra o parayı alırsan mutlu olacaksan kapatma ok.
Düğün için birikim hocam, üç lira üç liradir misali bulunsun
Bir tanıdığa geçen sene şubat ayında site yaptım 1 kuruş para ödemedi bu ocak ayında aradı bu sitenin yıllık kirası gelmiştir sana 60 tl yolluyayım dedi benim para dedim sezon açılsın bakarız dedi site şuan kelimesinde 1.sırada sizin izlediğiniz yolu izlicem bende.
Valla müşteriden müşteriye değişir. Bizimkisinin siteye ne kadar ihtiyacı var bilinmez, sizinkisinin işleri siteden yürüyorsa ve siz siteyi kapatırsanız acilen açılmasını talep eder ve ödemeyi yapmaya daha fazla yanaşır. Bizimkisi öyle değil işte, olsa nolur olmasa nolur misali.
şimdi hocam hack yedi derse o zaman senin yaptığın site bu deyip vermeuecektir bence
ben bunu denedim işe yaradı denebilir hocam yurt dışında olan bir müşterime
ama gelin görelik ki kendi şehrime abi dedigim insan bile bana kazık attı sonuc olarak hesabini banlattım birde multi hesabını
ama tabi yaptığım ile gurur duyuyormuyum
tabi ki hayır
keşke emeğimi hiçe saymasaydı da tüm bu çirkin olaylar olmasaydı ama kısmet ne diyelim
geçmis olsun hocam inşallah alırsınız sorunsuz
suspend işine bakın derim
hatta whm panel kullanıyorsanız ordan suspend sayfasini düzenleme var ordan ödeme yapılana kadar kilitlidir falan yazabilirsiniz
esen kalın.
Hemen hemen aklımda da böyle birşey var zaten, bakalım daha ne fikirler gelecek az daha bekleyelim.