Diyelim ki kart limitin 50 TL, 50TL alışveriş yaptın, günü geldi ödemedin, faiziyle birlikte 51TL oldu borcun, 50TL üzerindeki borç - olarak görünür. Korkacak bir durum yok.
Hocam kartın ekstersi 1'inde geldi, son ödemesi 10'unda, yani günü henüz gelmedi. Üstelik ben askeri ödemiyorum, dönem borcunun tamamını ödüyorum sürekli o yüzden faiz geleceğini sanmıyorum.
hocam küçük bi ihtimal ama asgari borcu ödediyseniz dönem faizi olabilir mi? 13 lira dönem faizi olarak ideal bi miktar gibi görünüyor.
Kartın limiti 500 TL hocam,1.84 faiz oranı düşünülürse 13TL baya fazla oluyor bunlara oranla. Birde asgari değil, tamamını ödedim ama daha ekstre geleli 3 gün oldu, direk dönem faizi işlemez diye düşünüyorum.
harcadığın miktarın %10 u kadar düşüyor. tüm kartlardan düşüyor. hatta bazen üç kere çektiriyorum aynı limiti. maxsimum kartta 800 lira limitim var üç kere üst üste 800 liralık işlem yapıyorum ve eksi 1600 e düşüyor. bu sadece işbankasında oldu telefonla alışverişte oldu. ziraat maxsimmuda da 90 lira limit varken 98 liraya izin vermişti.
Bunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum hocam sağolun ama benim onla alaklı değil diye düşünüyorum.