Konuyu baltalamak gibi olmasın ama
6. maddenize hitaben yazıyorum;
İnternette Bilgi ve haberin dağıtılması, yayılması engellenemez. (bence)
"
sektörde bir çok kişi bizi takip etmektedir ve başlık çalmaktadır " diyerek aynı sektörde olan bana ve benim gibi arkadaşlara direk olarak
"hırsız" diyorsunuz. işin komik tarafı da buradan açıklamakla tehdit ediyorsunuz
Öncelikle şunu söyliyeyim ben bu sektörde en önde gelen kişilerden birisiyim bununla övünmüyorum, bilmen için belirttim sadece. Yıllardır internetten ekmek yerim ama Allaha şükür düşündüğün gibi ben rakiplerimi hırsız olarak görmem;
eleştirim şu;
Bu sektörde tek düşünen sen değilsin, biz de düşünüyoruz plan proje yapıyoruzz, konu başlıkları çıkarıyoruz, seo yapıyoruz, eleman çalıştırıyoruz SADECE SENİ DEĞİL, tüm rakipleri "takip" ediyoruz ve bu bence "çalmak" değildir.
Ayrıca "x bankası eft ücreti", "x bankası kredi kartı ücreti" başlıklarını ilk sen yarattıysan (söylemene göre böyle) git kelimelerini tescil ettir veya dediğin gibi çalınmasına karşılık bir önlemini al.
Ben günlük 10k hit çektiğim sitemde bile bu düşünceye kapılmazken, sitesine 2 yıldır seo anlamında birşey katmayan ve günde5 tl kazanan bir kişinin bu düşünyece kapılmasını çok garip buldum açıkçası...