Konuyu okuyunca kendimi Fransız hissettim. Tüm cihaz alımlarında kurduğum ilk şey maildir. SMS ve WhatsApp'ı çok nadiren, biraz da zorunluluktan kontrol ederim ama mail sekmelerim hiç kapanmaz şahsen.

Marketing konusunda da iyi bir kullanıcı olduğumu düşünüyorum. Eğer bir ihtiyacım varsa hep notlarım arasında durur, pazar araştırmam sonrasında indirim beklediği sitelerin mail bültenlerini yıldızlar, takibe alırım. Bu sayede birçok cihazımı/eşyamı da oldukça uyguna mal ettim/ediyorum. Ama bir kullanıcı gözünden söylemem gerekirse; firmalar e-mail marketing uygulamasını pek başarılı gerçekleştiremiyorlar. N11'den sürekli "bu ürünleri sepette unuttun" diye itici bir mail geliyor. 100 TL veren yazar kitapyurdu'ndan mail göndertiyor. Haliyle sinir olup, uygulamadan çıkıyorum. Ama durum bu kadar da iç karartıcı değil. Türkiye özelinde mail marketing konusunda çok sıkı bir düzen tutturmuş olan, @MakaleMerkezi; örneğini verebilirim. Ne zaman bir mail gelse müşterilerinin ihtiyacını giderecek bir indirim, kampanya, çözüm, duyuru vb. gibi bir şey mutlaka oluyor. Yatırımlar alan, globalleşen Türk markaları, makale.net'in bu başarısının yanına bile erişebilmiş değil.