Ama siz o mekanı ve konsepti bilmediğiniz için oraya gittiniz.
Kimbilir kaç yiğit delikanlı kız arkadaşını oraya götürebilmek için akşama kadar simitle geçiniyor

Ya da kaç hanım kız ordan story atabilmek için internet paketlerini tüketiyor...

Açıkçası ben de cafe tarzı bir yer açsam fiyatları yüksek tutarım ki herkes gelmesin - gelemesin.
Ha normal çay ocağı esnaf kahvesi tarzı bi yer olacaksa zaten o fiyatları çeksen kimse gelmez.
Ben size şöyle söyleyeyim. İnsanlar pahalı mekanlara akın ediyorlar inanın bana. Çay ocağı dediğim yerde çaldıkları müzikler (türküler) yeter inanın. Uygun ve mükemmel konsepte sahip olmasına rağmen insanlar gösterişe meraklılar. Sizin ilk cümlelerinize sonuna kadar katılıyorum. Çok afedersiniz ama adamın günlüğü 50 lira, kızı kafeye götürüyor 100 lira harcıyor. Tamam çapkınlık falan olabilir ama bu dediğim insanlar sürekli oradalar, daha sonra aldığımız para yetmiyor diyorlar. Tamam düşük maaş alabilirler de, maaşını bile bile de lüks mekanlar da artist artist takılmak saçmalık bana göre. Ayağını yorganına göre uzat sözü ne kadar doğru bir söz oysaki.