ICX hakkında açtığınıza rastladığım bu 2. konunuz. Yükselecek yükselecek diyip duruyorsunuz, öngörülerle sözde insanları aydınlatıyorsunuz ama yaptığınız insanlara boş umut vermek dışında bir şey değil. 40x'miş

. Konuyu açtığınız günden sonra birkaç pump yemiş sadece. 3 aylık süreçte fiyatında %24'lük bir düşüş yaşanmış ve o günden bugüne total mcap'in farkı %20 (bunun ne olduğunu açıklamama gerek yok heralde usta trader arkadaşım). yani balon şeyler paylaşıyor, pump tokenleriyle ytd diye not düşüp bildiğiniz yatırım tavsiyesi veriyorsunuz. ICX hakkındaki diğer konunuzda yukarda bir arkadaşa dediğiniz gibi bana da siz trona yatırım yapın demiştiniz ve ben yolumdan sapmadan tron ile kaç kez para katladım

. Ayrıca fanatikliğinizi tutamayıp btrash diyerek çocuklaştığınız BCH o günden bugüne mcap'e direnerek yalnızca %5,7'lik bir düşüş göstermiş
saniyede işleyebileceği işlem ico yatırımcıları dışında kimsenin umrunda değil. smart contract platformu diye projeler övüp her fırsatta ethereum'u gömmeye çalışan birisiniz. hareketleriniz bana ancak "komik" gelir. eosio, stellar platform, cardano ve neo gibi dev oyuncuların arasında icx'e 19b dolar para girişi iddia etmek hayal satmaktan başka bir şey değildir. o beğenemediğin tron mainnet bile yayınlamadan ilk 10'da tur atıyordu. hey yavrum hey.