6 farklı firmadan host/reseller/vds alıyorum ben bir müşteri olarak yorum yapayım, sizin oluşumdan benim beklentim, ekstra ödemeye razıyım.
firmanın bir tanesi kapanırsa ben bu problemi hiç hissetmiyim, makinalarını diğerine mi satar, idaresini mi verir bilmem ama ben problemsiz hizmet almaya devam edebileyim.
burda çok kişinin canı böyle konularda yandı, adam kapattı gitti millet mağdur oldu, yada firma el değiştirdi eski kaliteden eser kalmadı.
ayrıca birlik makinalarda kullanılan cihaz kalitesi konusunda da garanti sunmalı.
bence başarılı olur yani iş potansiyeli artar bu grubun.
zaten önemli olan böyle yorumların gelmesi,
garantiler vede güvenlik çözümleri sizlerden gelecek sorunlara göre oluşturulacaktır.
Burada kullanıcıları mağdur eden firmaları database silinmeden öncede gördüm , şimdide görüyorum.
Bu konuda r10 yönetiminin de bir çözüm getirmesi lazım.
Her önüne gelenin burada hosting satış konusu açmaması lazım Hosting firması rozeti alanlara bu konu açılma izni verilmesi lazım.
bu rozeti almak zorlaştırılmalı...
btk da ys sayfasında ismi yada firma ismi yazılı olmayna bu rozet verilmemesi lazım.
ancak bu işlemle bir nebze önüne geçilebilir diye düşünüyorum.
6 farklı firmadan host/reseller/vds alıyorum ben bir müşteri olarak yorum yapayım, sizin oluşumdan benim beklentim, ekstra ödemeye razıyım.
firmanın bir tanesi kapanırsa ben bu problemi hiç hissetmiyim, makinalarını diğerine mi satar, idaresini mi verir bilmem ama ben problemsiz hizmet almaya devam edebileyim.
burda çok kişinin canı böyle konularda yandı, adam kapattı gitti millet mağdur oldu, yada firma el değiştirdi eski kaliteden eser kalmadı.
ayrıca birlik makinalarda kullanılan cihaz kalitesi konusunda da garanti sunmalı.
bence başarılı olur yani iş potansiyeli artar bu grubun.
zaten bu yeni olumşumda sizin bu sorunlariniz yavas yavas bitecek her sey zamanla olacak ama bu oluşum tek basina olmaz boşuna dememişler bir elin nesi var iki elin sesi var diye bu oluşum için bir ekip lazim ...
ben günümü kurtarayim diye hareket eden firmalar olursa bu yapacağımız oluşumun bir anlamı olmaz ...