onun Türkçe versiyonu , piyasada 11 yılın içerisine girdik daha önceleri bireysel anlamda hizmet veriyorduk , ama şimdi kurumsal alanda hizmet sağlıyoruz.
Benim gördüğüm kadarıyla ülkemizdeki piyasada birbirine dost olan birbiriyle iyi geçinen Hosting firma sahipleri azdır, herkes birbirinin kuyusunu kazma peşinde ,bir firma bir firmada hizmet alır, yada almak ister ama aralarında anlaşmazlık çıkar olayı aralarında tatlıya bağlarlar ,tabi diğer taraf öyle düşünür ama kendi aklında zarara uğradığını düşünen firma gelir diğer firmayı R10 da *********** olarak lanseder , halbuki olan olay incir kabuğunu doldurmayan bir olaydır. Ben bunun adını çekememezlik , kendisine para kazandırmayan firma sahibinin ayağını kaydırma diye düşünürüm.
Böyle şeyler hoş değil , hepimiz para kazanma derdindeyiz, amacımız aynı ...
R10 platformunun database silinmeden ki halini bilirim , o zamanlar nasıl zamanlar olduğunu benim kadar eski olanlar bilirler...
Bu projeyi yapmak isteyen gerçekleştirmek isteyen Buyursun yapsın yapacak olanı tebrik etmek düşer, benim yada başkasının yapması önemli değil önemli olan böyle bir oluşumun olması gerektiği , vede geç kalındığı , bu projeyi yapacak olan kişiye danışmanlık sağlarım , neyin nasıl yapılması gerektiği hakkında hatta bu oluşumun içinde bulunup sağlıklı çalışması için gayret gösterirm.
Ama bu konuyu okuyan arkadaşlar bir yorum yazmadan aman bana ne diyip bir yorum yazmadan konudan çıkarlarsa artık diyecek birşey yok ...
Bir sorun olduğu zaman bu sorunla 1 kişi ilgilenmez , sizlerin ilgilenmediği soırun büyür vede bir süre sonra size sorun oluşturur,
onun için hizmet verdiğimiz piyasa eğerki para kazanmamızı zorlaştıran bir sorun var ise toplu olarak oturup bir çözüm bulmamız bizim bu sorunu nasıl en asgariye indiririz diye düşünmemiz lazım derim..
@SeoBilgini;
@Mr.Darkness;
@zeytin8899;
@PiEycPi;
@Sckn;
@ACS;
@Fegefeuer; konuya yorumlarınızı bekliyorum lütfen bakmakla olmaz .....
bu konu can sıkıntınızı alacak konu degil yorum yapılacak konu...