Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Su akar yatağını bulur derler Çok da kasmana gerek yok. Kendi kendine öğrenir. (14 yıl kedim, 10 yıl köpeğim ile beraber yaşadım) Erkekse ergenliğe girdikten sonra sağa sola işaret için atacağı sidiğinin (Kedi dilinde gari isterem demektir) çiş kokusuna, dişi ise 6 aylıktan sonra kızgınlık dönemlerinde çıkaracağı ani "wawwawwaawWAAOooAAAuuwwww" seslerine peşinen hazır ol : ))) Sana sesini duyuramadığında, gelip dibinde bağırınca da kahkaha serbest ( :
Evet bizimkinin miyav miyav ortalığı inleteceği zamanı bekliyoruz biz de zaten

Dostserver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çoknormal Zamanla öğrenecek. Benim kedi de 3-4 aylıkken tuvaletını yapıyodu sonra kakasının bı parcası kalıyodu poposunda o da bı yere fln bulasabılyıordu Guzel seyler bunlar Daha yavru kedınız normal yanı.

Bu da benim kedi bu arada
https://www.instagram.com/hafiz_cat/
Ne zaman düzeldi sizinki acaba? Ya da düzelmedi aynı düzende mi gidiyor : Kediniz çok güzel, benim küçükkenki kedime benziyor.

Gucluyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de kedi besliyorum ama böyle bir sorun yaşamadım.
Maşallah benim kızım tertemizdir, sabaha karşı gelir yanımda yatar uyuruz beraber

Sizin sorununuza gelince çocuğunuzu psikologa götürmenizin vatki gelmiş (Veteriner öneri yapacaktır ama böyle bir yeteneği nasıl kazandıracaksınız çok merak ettim doğrusu..)
Bu sorun genelde yetim kedilerde oluyor. Çünkü aslında annesi 2-2,5 aya kadar onu sürekli temizlediğinden, yavru da temizlenmeyi öğreniyor. Annesinden daha erken ayrıldıysa bunu öğrenemiyor, sadece içgüdüsel yalanma oluyor. Bizimki annesinden çok küçük ayrılmış, bulunduğunda 2 ay ya var ya yokmuş herhalde. O zaman da yanında nnesi yokmuş yani. Bunun için temizliği ile ilgili sorun var. O da sadece tuvalet sonrası. Genel temizliğini yapıyor ama tuvaletin hemen ardından yapması gerekeni daha tam kavrayamadı. Veterine bir çözüm verir inşâallâh.