Ayın 7'sinde yani bu çarşamba günü ankaraya geleceğim. Ankara'yı hiç bilmiyorum, ulaşım nasıldır fikrim yok. Bana beytepeye gitmek için en kısa yolu gösterebilecek var mı? Sanırım birden fazla araç değiştirmek gerekiyor. Bu araçlara binmek için kart olması mı lazım yoksa nakitle binebilir miyiz?

EDİT: Ankara otogarında (AŞTİ), indikten sonra bilet gişelerinden üst kata çıkıp daha sonra sağ taraftaki kapıdan ana yola çıkıyorsunuz. Buradan İNCEK dolmuşları geçiyor. Ortalama 15-20 dakikalık bir yolculuktan sonra okulun önünde inebilirsiniz.
Dolmuşların kalktığı yerde taksiciler var, "İNCEK ancak yarım saatte gelir" diyerek kandırmaya çalışıyorlar, yemeyin Dolmuş en fazla 10 dakika içinde geliyor. Ücreti de gayet uygun. 15 dakikalık yol için taksilere 50 lira vermeyin. Hepinize başarılar.