Diyarbekir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pm gönderdim
teşekkür ederim dönüş yaptım

iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam backlinkten önce sitenize çeki düzen vermeniz gerekiyor. İnsanlara kurs fiyatı sayfasında kurs fiyatı sunmuyorsunuz onun yerine uzun uzun şeyler yazmışsınız. Uzun yazmanın siteye hiçbir faydası yok.

Kurs fiyatları kısmında kurs fiyatları yer almalı. Müşteri gelip eninde sonunda sizden kursun fiyatını öğrenecek neden saklıyorsunuz ki? Yazın açık açık pahalı da olsa ucuz da olsa oraya fiyatları adam görsün karar versin. Not olarak ise uzun döenm öğrenci olmak isteyenler için indirimler mevcuttur diyin bu şekilde insanları ikna edebilirsiniz.

diğer bir sayfada ise;

https://www.erturgutsanatmerkezi.com...karsiyaka.html

bu sorular madem en çok sorulan sorular ise neden cevaplamıyorsunuz sitenizde?

Bir başka konu

"Gitarın günümüzdeki yeri tartışmasız çok önemlidir!"

böyle bir başlık atmışsınız? neden böyle bir başlık atıp bomboş başka bir paragraf eklediniz?

Dediğim gibi sitenizin backlinkten önce gereksiz yazıların düzenlenmesi, gerçek içerik sunulması gerekli. Kullanıcıyı labirent içinde kaybettirmek yerine direk cevabı verseniz kullanıcı tekrar tekrar sitenize gelir ve bu da sizi üst sıralara taşır. URL yapısı ise bambaşka kötülükte o ayrı bir konu ona değinmiyorum bile.

Özgün içerik, iyi içerik uzun yazmak anlamına gelmiyor. Özgün içerik, iyi içerik ; ziyaretçinin aradığını kolayca bulabildiği içeriktir. Bu kopyala yapıştır olsa bile farketmez, kopyala yapıştır yapıp daha güzel şekilde sunuyorsanız o bile özgün, iyi içeriktir, kaliteli içeriktir.
Vakit ayırıp incelediğiniz için ve öneriler için teşekkür ederim, backlink hizmeti veriyorsanız mesaj atabilirsiniz