Müzik kursu olarak hizmet veren
Erturgut Sanat siteme müzik kursları, müzik enstrumanları ya da müzisyenlerle ilgili DR değeri yüksek sitelerden backlink almak istiyorum. İçeriği kendim de hazırlayabilirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam backlinkten önce sitenize çeki düzen vermeniz gerekiyor. İnsanlara kurs fiyatı sayfasında kurs fiyatı sunmuyorsunuz onun yerine uzun uzun şeyler yazmışsınız. Uzun yazmanın siteye hiçbir faydası yok.
Kurs fiyatları kısmında kurs fiyatları yer almalı. Müşteri gelip eninde sonunda sizden kursun fiyatını öğrenecek neden saklıyorsunuz ki? Yazın açık açık pahalı da olsa ucuz da olsa oraya fiyatları adam görsün karar versin. Not olarak ise uzun döenm öğrenci olmak isteyenler için indirimler mevcuttur diyin bu şekilde insanları ikna edebilirsiniz.
diğer bir sayfada ise;
https://www.erturgutsanatmerkezi.com...karsiyaka.html
Alıntı
♥ Her isteyen, düzenli çalışarak iyi gitar çalmayı öğrenebilir mi?
♥ Gitarla ne kadar zamanda sevdiğim şarkıları çalabilirim?
♥ Gitar dersi almaya başlamak için önceden bilgi sahibi olmak gerekiyor mu?
♥ Ben henüz gitar satın almadım, gitar almadan önce gitar kursuna yazılmam mümkün mü?
♥ Gitar çalmak çok mu zor?
♥ Gitar çalmak için yaşım çok mu geç?
♥ Gitar fiyatları ne kadar, bana en uygun, bütçeme en uygun ucuz gitar fiyatı ne kadar?
♥ Gitar dersinin fiyatı ne kadar?
♥ Elektro gitar çalmak istiyorum, önce klasik gitar çalmam gerekir mi?
♥ Ben ilk önce Akdeniz Akşamları çalmayı mı öğreneceğim?
♥ Gitar kursu programı nasıl oluyor, ben haftaiçi geç saate kadar uygun değilim, kaça kadar açıksınız?
♥ Ya gitar çalmayı beceremezsem bunu nasıl anlarız?
♥ Almam gereken gitarın özellikleri nasıl olmalı?
♥ Nota bilmiyorum yine de gitar dersi alabilir miyim?
bu sorular madem en çok sorulan sorular ise neden cevaplamıyorsunuz sitenizde?
Bir başka konu
"Gitarın günümüzdeki yeri tartışmasız çok önemlidir!"
böyle bir başlık atmışsınız? neden böyle bir başlık atıp bomboş başka bir paragraf eklediniz?
Dediğim gibi sitenizin backlinkten önce gereksiz yazıların düzenlenmesi, gerçek içerik sunulması gerekli. Kullanıcıyı labirent içinde kaybettirmek yerine direk cevabı verseniz kullanıcı tekrar tekrar sitenize gelir ve bu da sizi üst sıralara taşır. URL yapısı ise bambaşka kötülükte o ayrı bir konu ona değinmiyorum bile.
Özgün içerik, iyi içerik uzun yazmak anlamına gelmiyor. Özgün içerik, iyi içerik ; ziyaretçinin aradığını kolayca bulabildiği içeriktir. Bu kopyala yapıştır olsa bile farketmez, kopyala yapıştır yapıp daha güzel şekilde sunuyorsanız o bile özgün, iyi içeriktir, kaliteli içeriktir.