srknakyurek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İslamin kurallari kesin ve köşeli olmadığını, hoşgörü ve iyi niyet esaslı olduğunu düşünmekteyim. Herkesin sevabı günahı kendinedir, kimseye sen günah işlemişsin demem diyenin de doğru bi eylem yaptığını soyleyemem. Ne yazikki din Türkiye de birilerinin tekelinde.

+ ülkede ölüme yaklaşmış yas kesimi cennete gitmek için son zamanlarını sevap kasmakla geçirirken islam felsefesini gec yaşta kafaya oturtamadigi için bu tekelcilere uyup gitmektedirler.

+ on yargılı birisi değilim normal hayata lakin tafsili iman mertebesine erişmemis kisilere karşı on yargiliyimdir.
10 müslümanın 8i bana hoşgörülü olmadı ve islamiyet ve din tektir dedi. Sen günahsın lanetlisin dedi. Bu beni kamçıladı dolayısı ile islamiyet tektir ve kimsenin değiştirmesine izin vermem. belki cennete gideceğim belkide cehenneme. Ama yemin ediyorum cennete gideceğim varsada burada yaşadıklarım bana cenneti çokta özel kılmıyor. Allah2ın zoruna gitmesin bu söylediklerim ama artık sıkıldım bu durumdan. Hayvanlara yardım ediyorum, insanlara yardım etmeye çalışıyorum v.s ama eşcinselim diye benden günahkarı yok. söylenecek çokta söz yok aslında. ben iyilik yapıp denize atıyorum.