aklı, mantığı olan her insana sonsuz saygım var. namaz kılmıyorum, oruç tutmuyorum v.s kalkıp seni burada gayrimüslim v.s diye taşa tutacak değilim beni bağlamaz günahta senin sevapta dolayısı ile allah ile arandadır bu beni tanıyan herkes bilir eşcinsel olduğumu islam dininin biz eşcinsellere karşı tutumuda belli. en başta bu sebepten atesit olabilirim de ama bben mantığımla ve kurallarla devam ediyorum. Am siz ön yargılı bir insansınız. sizi kafir ilan edebileceğimi bir kaç yorumum ile kendinizce anlamışsınız ama hata etmişsiniz. haa bu arada isterseniz kafir olun olmayın kimseyi bağlamaz bu durum ben sadece biz EŞCİNSELLERE saldıran ve islamiyet tektir kuralları vardır ve değişmez diyenleri bildiğimden madem öyle ezanıda değiştiremezsiniz diye düşünenlerdeniz islamiyet yada din madem kimsenin tekelinde değil bir imamında olamaz.....
İslamin kurallari kesin ve köşeli olmadığını, hoşgörü ve iyi niyet esaslı olduğunu düşünmekteyim. Herkesin sevabı günahı kendinedir, kimseye sen günah işlemişsin demem diyenin de doğru bi eylem yaptığını soyleyemem. Ne yazikki din Türkiye de birilerinin tekelinde.
+ ülkede ölüme yaklaşmış yas kesimi cennete gitmek için son zamanlarını sevap kasmakla geçirirken islam felsefesini gec yaşta kafaya oturtamadigi için bu tekelcilere uyup gitmektedirler.
+ on yargılı birisi değilim normal hayata lakin tafsili iman mertebesine erişmemis kisilere karşı on yargiliyimdir.