Namazda sağ bas parmağı yerden kesilirse namaz bozulmaz ama sakat olur. Mekruh diyebiliriz. Namaz kılmanın sunnetleri vardır ve uyarsak namaz tam anlamıyla kilinmis olur. Kabulü Allahın bileceği iştir tabi.
Kuran da kaza namazı diye bir namazda yer almıyor.
Ezan bir çağrıdır ama her musluman saygı gösterir. Bizim kutsalımızdir.
Fakat ülke olarak öyle bir hal aldık ki nedense yanlışa yanlış diyemiyoruz. Ben is yerimde yanlış yapınca müdürüm başkanım tepeme çöküyor niye yanlış yapıyorsun diye ama imam İsini yanlış yapınca bu savunuluyor.
Daha fazlasını yazmayayım. Bakana hakkımı hela etmiyorum dedim diye yönetim 2 ay ceza vermişti

şimdi toptan atılmayalım durduk yere.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
benim demek istediğim yanlışa yanlış demek değil ki, yanlışa yanlış derken neden yanlış olduğunu bilmek. alıntıladığınız mesajda da verdiğim örneklerde, adam gerçekten namaz hakkında bişey bilmiyor, dini bir görüşü yok. duymuş bi yerden ayak yerden kalkmaz kalkarsa namaz bozulur herkes yanlış kılıyor diyor. yönlendirme yapmaya çalışıyor. bence bu yanlışa yanlış demek olmuyor, şahsi görüşüm boyle.
hangi bakana hakkınızı helal etmediniz hocam? bilelimde ona göre bizde dile getirip banlanmayalım bizde.