yanlış yapıyosan hiç yapma düşüncesine katılmıyorum. insan yanlış yaptığını bildiği halde de zaten yapmaz bişeyi. düzeltmeye çalışır. yanlış oldugınu bile bile o müezzin okuyorsa, sizin uyarınıza rağmen okuyorsa yapmasın evet, hem fikiriz. zaten din derki(sadece islam değil) bilmediğiniz şeyden sorumlu değilsiniz ama doğrusunu öğrenmediğinizden sorumlusunız.
gösterdiğiniz tepkiyi, müftülüğe kadar gidip zahmet etmenizi taktir ediyorum(müslüman olarak değil insan olarak), fakat tepkim konuyu açış şeklinize idi, 2 konu açtınız, sanki hata arar gibi. son mesajınızdan anladığım kadarı ile pyle bi niyetiniz yok.
bilerek ve bilmeyerek yanlışa düşmemek için dine -ya da başka bir konuya- girmemeye de katılmıyorum. hata yapın yapın ki doğrusunu bulun. her hata bir doğru öğrenmek demektir. kimse anadan doğma 4 4'lük değil, baştan mükemmel olmaz hiç bişey ama zamanla mükemmele yaklaşabilir
saygılar hocam.
işte bu sözlerinize imzamı atarım hocam

şöylede bakabiliriz diyelim ki ilk kez okuyacak birisi okudu heyecan yaptı v.s şaşırdı eyvallah ama sanırım herkes daimi olarak ezan okuyamaz? yani bu kişi imam yada hoca kimliği ile okuyorsa yanlış yapmamalı. Mutlaka eğitim v.s almış olması gerek zira 15 gün kadar devam etti bu yanlış. saygılar benden