Nutur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gizli müşteri olayı iyiymiş hocam, sanırım ŞOK size bayağı bir ŞOK verdi, nasıl şehvetle anlattıysanız artık, şiir gibi olmuş.
Teşekkür ederim.
Unutulmayacak anılar bıraktığı için şok verilmiş gibiyim.

DarthWorm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üşenmeden hepsini okudum migros-şok-kipa hepsinin sahipleri aynı aslında neden tek çatı altında toplanmadıkları merak konusu

Ben başka bir şehirde çalışmayı düşünüyorum ŞOK market kalacak yer veriyor mu ? Mesela burada Avşa adasında sezonluk çalışırsan yatacak yer veriliyor diğer şehirlerde de böylemi bilginiz varmı
Teşekkür ederim. Kalacak yer konusunda inanın hiç bilgim yok. Çalışırken hiç kimseden bu konu hakkında bir şey duymadım. Büyük ihtimalle belki dediğiniz gibi bulunduğunuz yere göre yatacak yer veriliyordur.

sinnerxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şok Mağazası için bunları yazmışsınız ama 2018 tarihi için mi geçerli Sanırım mağaza bazlı değişiyor.

Sakarya'da Şok Markette işe başladım. Mağaza Yönetici Yardımcısı olarak Maaş + Yemek + Yol toplamda 1.950 TL idi.
1. haftanın sonunda Müdür olacaksın dediler. O derece insanlar kaçıyordu. Bende bana eyvallah dedim çıktım.
Her mağaza için aynı şartlar geçerli. Sadece kazanç olayında çalıştığınız mağazanın cirosuan göre ek prim aldığınız ücret değişkenlik gösterecektir.
Bence size lafta Yönetici yardımcısı demişler. Büyük ihtimal sizi kaçırmamak için böyle bir şey deyip sizi cezbetmeye çalışmışlar. Aksi halde ben personel olduğum halde +1.900 TL maaş alıyordum.

Ama velakin Şok Markette mertebe atlamak inanın çok kolay. 5 Ay dişinizi sıkın Mağaza müdürü olmazsanız gelin yüzüme tükürün. En kötü Mağaza Yardımcısı olursunuz.

gamelear adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
meraktan girdim okudum. Ama gerçekten gizli müşteri olması lazım ben bazen dikkat ediyorum. Kasada bazen ne hoş geldin nede tek kelime ediyorlar. Bu işi yapıyorsan insan ilişkilerin iyi olması lazım diye düşünüyorum.
Hocam size şu kadarını söyleyim, Şok markete girdiğiniz zaman kasiyer sizin ile ilgilenmiyor "ne bir hoşgeldiniz, ne bir ilgilenme ve nede bir yine bekleriz" demiyorsa hemen oradan "Şikayet ve Öneri Formunu" alıp doldurun. Sadece farklı isim ve soyisme sahip 3 kişi o çalışan hakkında şikayet ettiği zaman doğrudan işten çıkartılıyor.

Kimsenin gözünün yaşına bakmayacaksınız. Sizinle orada ilgilenmek zorundalar. Sonuçta bir hizmet alıyorsunuz ve o kişinin işi sizinle ilgilenmesi (hoşgeldiniz, yine bekleriz & iyi akşamlar) demeli. Bu şok marketin ana kuralı. Yeni bir personel işe başladığı zaman ilk 2 gün şirket özel ders sunumları veriyor. Müşteriler ile nasıl davranacakları konusunda vb.