iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
reddet hocam. satın aldığın neredeyse %90 linki reddet sadece doğal linklerin kalsın. backlink ile hit alıp yarın düşecek mi diye düşüneceğine, backlinksiz hit almadan uzun sürede ilerle daha iyi. Artık backlinkten öte, return visitor, siteye sağdan soldan hit çekme yöntemleri daha etkili. Analytics kodunu ekleyin diyorum bu yüzden herkese. Sitesine güvenen herkes analytics kodunu eklemeli. Örneğin bu konudaki siteye dünden beri 200 kişi tıklamış. Bakın bu bile reklam ve backlinktir. Bunun faydası çoktur. ama tanıtım yazısı işleri şu bu belki sizi zirveye götürür belki dipe indirir. Ha illa ki alınacak ama işte çok nadir almak ve sağlam sitelerden almak lazım.
tamamdır hocam teşekkürler öyle yapacagım. ilk önce gereksiz gördügüm organik trafigi olmayan sitelerden başlıyorum.

Son olarak. Backlink dagılımı konusunda ne düşünüyosun? ana sayfa alt sayfa oranları? + Günde 1 2 tane kaliteli makale backlink almayı düşünüyoruz sence dogru bi stratejimi? Tabi makale alırken 1 linkte ekledigimiz oluyor dogallık için 10 20 linkte
genelde domain adi ile alım yapıyoruz.