Teravihte müezzinlik yaptım, niyettiteravih yerine vitr dedim, amerresulü okurken 3 kez yanlış giriş yaptım amentüyü okudum yarıda kestim.

9-10 yaşındaydım ama. Utancımdan kafamı kaldıramamıştım. İlk ezanımda da öyle bağırmışım ki içeri girenler tip tip bakıyordu bana

şimdi olsa umursamam da o ayrı.
Olur böyle şeyler, sürekli tekrarlanmıyorsa sorun yok.
Namaz Allah ile sizin aranızda bir durumdur. Siz kılın da nasıl kılarsanız kılın, evet bu konuda hangi kaynağa bakarsanız bakın. İbadetin şekli yoktur, namazın şekli vardır.
Gel gelelim anlamını bilmeden okumak istemiyorum e seni tutan yok, ilk ayet OKU ikinci ayet KALEM. Ve; Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu ayet var. Şimdi sevap dereceleri diyelim buna sadece.
Allah hidayet versin, namaza başlamanız, kılıyorsanız daha huşu içinde kılmanız için dua edeceğim. Siz de edin olur mu.
iyi niyet ve dilekleriniz için sonsuz teşekkürler aslında konu müslümanlık yada namaz kılıp kılmamak değil eğer bir gerçek varsa ve bu TEK ise dışına çıkılmamalı heleki hayat bunun üzerine kurulu ise. Sizden ricam bu post altındaki yorumları v.s tekrar okumanız. okumadıysanız okumanızı rica ederim (okumadığıunız şurdan belli; Olur böyle şeyler, sürekli tekrarlanmıyorsa sorun yok. ) (15 gündür tekrarlanıyor diye yazmışım ama yinede bu cevaı vermişsiniz daha önceki cevapları okumadan

)