Konu sahibinin izniyle orada çalışan varsa benimde sormak istediğim bir soru var. Bazen kasiyerler yanlarındaki ürünü satmak için neredeyse ağlayan gözlerle bakarak satmaya çalışıyorlar. Dayanamıyorum her seferinde alıyorum. Hatta bir ara kasiyer bir bayan almam için müşteri - çalışan ilişkisinin dışına çıkmaya çalıştı. Satmaya çalıştıkları bu ürünü satamazsanız işten çıkarılmakla mı tehdit ediliyorsunuz? Yoksa komisyon falan mı alıyorsunuz? Gerçekten çok merak ediyorum bu soruyu. Her seferinde o bakışı yaptıklarında aldığım için kendimi enayi gibi hissediyorum.
Her bölgenin kendi içindeki mağazalarda yarışmaları olur. Bu yarışmalarda dereceye girip prim alabilmek için yaparlar ama en acısı o bakışı yapan kişi muhtemelen ya primi almadan işten çıkacaktır yoğunluğa dayanamayıp ya da pastadan en az pay alacak kişidir.
Bölge müdürü bölge sorumlusuna, Bölge sorumlusu mağaza sorumlusuna, mağaza sorumlusu da personellere abanır böyle döt kurtarmak gereken yarışmalarda. Ortaya da o bahsettiğin saçma bakışlara varabilen bir satış stratejisi çıkar
Çalışma konusunda Bölge Sorumluluğu veya daha üstü pozisyonlar bir nevi daha çekilebilir. Ama mağaza sorumluluğu dahil mağazada çalışmak ciddi stresli ve yorucudur. Personel eksikliği olmazsa bünye bir süre sonra o tempoya alışıyor daha kolay geliyor insana ama gel gelelim ki Bim hariç diğer ikisinde personel dayanmıyor. Eksik adamın yerine mevcut kalanlar daha fazla çalışıyor haliyle.