ResimBox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstad ; Soru bu site neden ilk sırada görünüyor mu, yoksa bu site neden bizim sitemizden daha yukarıda görünüyor mu ?
Yani google senin haznende kaç hekim olduğunu bilemeyebilir. Ama bu tür şahsi olarak açılmış Hekim/Doktor/Prof'ların siteleri sağlık kelimelerinde genelde kafadalar. Yani kimi basurda, kimi kıl dönmesinde, kimi diş ile ilgili vs. Google'ın bu kişisel sayfa ve klinik sayfalarına öncelik verdiğini düşünüyorum. Ya da bu kişilerin maddi problemleri de olmadığını düşünürsek, Seo'ya ayırdıkları bütçe de fazla olabilir.

Seninle buluştuğumuzda da konuşmuştuk ;
1 - Gazeteler
2 - Hastaneler
3 - Ekşisözlük
4 - Wikipedia
5 - Hekim/Doktor/Klinik siteleri
6 - Onedio, kizlarsoruyor vb popülaritesi yüksek ve sağlık kategorisi açılmış benzeri siteler
7 - Herhangi bir sağlık diploması veya sağlık ile ilgili bir kuruluş olmayıp, re-write/özgün yazılar yayınlayan ama eski ve köklü olan siteler
8 - Herhangi bir sağlık diploması veya sağlık ile ilgili bir kuruluş olmayıp, re-write/özgün yazılar yayınlayan ama yeni siteler

Sıralamanın yeri anahtar kelimeye göre değişiyor ama genelde benim gözlemlediğim bu siteler arasında pastanın dilimleri paylaştırılıyor.
Hepsinin farkında olarak araştırıyorum. Ana sitemizde 4 hekim var ve bu hekimlerin 1er adet kişisel siteleri var. Aslında bizde yok yok.

Amaç burada biz neden burada değiliz değil.

Bu adam nasıl burada.

Öngörü yerine döküman koyabilecek birisi var mı merak ettim. Bak, şurada bi link var, burada bi tanıtım, pdf var..

Ben az önce bi tane edu linkini buldum mesela. Sadece o edu ile oradaysa, pes google derim.