tatarhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle superonline kullanıcısıyım. son 1 - 2 aya kadar hiç problemim yoktu. üstelik adresim telekom ana merkezine 200 metre civarı uzaklıkta olduğu için bağlantı hızım ve kalitem de gayet iyi. 35 mb a kadar olan bağlantıda 34,60 görebiliyorum. fiber altyapı yok ama hiper kullanıyorum. superonline ın da akk sı dolunca yine makul bir seviyeye düşürmesi 16mb.. sonra ek akk paketleri satın alınabilmesi gibi özellikleri gayet iyiydi. ancak bu 1 - 2 aydır superonline saçmalamaya başladı. sürekli bir bağlantı kopması yavaşlık özellikle haftasonları temelli iptal oluyor. aradığımda ise sürekli modemi yeniden başlatıyorlar tamam deyip geçiyorlar. ya da herhangi bir problem görünmüyor diyorlar. doğru yani sürekli yavaşlık yok ara ara yavaşlıklar ya da kopmalar var. bu yüzden de anlaşamıyoruz bir türlü.

ben de şimdi türknete kafayı sardım nasıldır sizce kullananlar yorum yapabilir mi ? bir de sivasta olduğumu göz önünde bulundurun. türkneti sivasta kullanan çok azdır heralde ben forumda ismini duydum onun haricinde burda hizmet verdiğini dahi bilmiyordum. akk yokmuş fiyatı uygun gayet güzele benziyor siz neler düşünüyorsunuz ?

bir de geçersem superonline dan kaynaklı cayma bedelini karşılarlar mı böyle bir kampanyaları var mı ? sanırım 540 lira civarı bir ceza çıkarıyor superonline.

teşekkür ederim şimdiden.

Ankarada 2 aydır kullanıcısıyım. Türktelekom 16 mbps olarak aldıüğım hızı 10 olarak göndereibliyordu 35 mbps alırsınız dediler. 34 civarı alıyorum sıkıntı yok 3 mbps upload hızı var gayet memnunum kopma vs hiçbir sorunum yok. Ancak şöyle bir durum var ki atıyorum gece 3 te bi problem çıktı telefondan aradığınızda telesekreterin desteği yetersiz kaldı ve müşteri hizmetlerine bağlanacaksınız böyle bir durum sööz konusu değil. Ayrıyeten port açarım diyorsan aylık +12 tl statik ip alman gerekiyor. Geri kalanında gayet memnunum hiçbir problemim yok.