KRMVC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adresiniz için alabileceğiniz en fazla hız değerini arayıp öğrenebilirsiniz. Hız konusunda seni belki tatmin edebilir ancak müşteri hizmetleri açısından görebileceğin en kötü internet sağlayıcısıdır.
Herhangi bir sıkıntı yaşadığınızda müşteri hizmetlerine bağlanmak için bildirim göndermeniz gerekli (telefondan veya internet sitelerinden). Anlık irtibat kesinlikle yok.
Sıkıntı yaşadığınız konuda ne kadar haklı olursanız olun işlerine gelmediği zaman sizi bizzat aramayıp sadece internet üzerinden olumsuz geri bildirimlerini yapıp konuyu kapatıyorlar -bizzat yaşadım-
o kötü işte. turktelekomda ya da superonline da arayıp ters yanıt aldığımda pislik çıkarıp kapatın o zaman kardeşim iptal ediyorum diyorum. tamam beyfendi diyor sonra ertesi gün mesaj geliyor şikayetiniz sonuçlanmış şu kadarlık indirim yansıtılmıştır şu bu

Webkurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnternetinizi başka bir operatörden aldıysanız üzülmeyin! TurkNet’in AKN’siz ve taahhütsüz dünyasına, internetiniz hiç kesilmeden çorabınızı değiştirir gibi kolayca geçebilirsiniz. Hemen dört adımda internetten başvurunuzu yapın, belgelerinizi bize yollayın ve gerisini bize bırakın. Üstelik diğer operatörden geçişlerde cayma bedelinizi 120 TL’ye kadar biz karşılıyoruz.

Bu şekilde bir bilgilendirme var hocam.
hocam gerçekten teşekkür ederim ilgin için. 120 tlye kadarsa ancak anlaşamayız. ikinci olarak alırım yine de superonline a kapatma parası 540 - 120 = 420 lira vermem zaten 7 aylık turknet parası ediyor