Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
NetSpeed firmasini öneririm hocam. TurkNet sorunlar büyük. ....
o zaman bunu da kullananlara bir sorayım ? bir de cayma bedelini karşılama gibi kampanyası var mıdır ?

Webkurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ADSL kullanmaktayım bu yüzden hız olarak benim için Türk Telekom'dan çok farklı değil fakat sorularınızı elimden geldiğince cevaplıyayım.

-VDSL alt yapınız varsa ve destekliyorsa 100 MBit hız alabiliyorsunuz.(YAPA bölgesinde olmanız gerekmekte.)
-Sabit bir fiyatı var ve taahhüt yok. Dolayısıyla memnun kalmazsanız geçiş yapabilirsiniz yine farklı bir firmaya.
-Yine YAPA bölgesinde olanlara ve destekleyenlere 30 Mbit upload vermeye başladılar ki bu fiyata bu hızları imkansız bulmanız.
-Fakat eğer işiniz desteğe düşerse telefondan ulaşmak imkansız gibi online işlemlerden ticket açıyorsunuz. TTnet gibi arayım bağlanayım 2 dakikada derdimi anlatayım işi malesef zor TurkNet'de.
-ADSL için kullanacaksanız hız için max. 16 mbit verebilirler zaten.

Denemenizi öneririm öncesinde sitelerinde bulunan ne kadar hız alırım bölümüne bakmanızı öneririm.

İyi Forumlar.
hocam 35mb e kadar veriyormuş yine hız ona baktım da. böyle sorun falan yaşamak istemiyorum. bu yavaşlama olunca sürekli mouse almak zorunda kalıyorum. atıp kırıyorum çünkü sinirimden. hep te önemli birşey yaparken yavaşlıyor.

bir de türknet cayma bedeli karşılıyor mu başka firmadan geçince