Bu mesajımı kesinlikle yanlış anlama, bir gün inşallah sende bu konumlara geldiğinde yaşamazsın ama diyelim yaşadın bizleri o zaman anlarsın.
Kendini geliştirmek istiyorsan otur boş vakitlerinde logolar çiz. Mobilya için, Bilişim için, Temizlik için, Avukatlar için, Doktorlar için, Hastane, v.s v.s saçma sapan isimler ve sloganlar ile değil kendi adını soyadını koy ve sloganını yaz ki senin bilinç altında o şekilde kalsın hatırlaman için.
Bu şekilde çiz ve geliştir kendini ama ücretli hizmet verilen alanlara gelip ücretsiz hizmet verme. Niye biliyor musun ? Burada ödenen kira, vergi personel maaşı v.s v.s masrafları olan firmalar var. Biz de dahil. Saygı duymak açısından en azından bu dediklerimi olumlu olarak bak ve bizim gözümüzden bak.
Şimdiden sana başarılar diliyoruz hep beraber. Umarım bir gün rakip firma olursun kapışırız seninle
haklısınız elbettede de yaptığım çalışmalar sizin yaptılarınız kadar profosyonel değildir illaki zaten iyi logo arayan iyi birilerini buluyordur. vakit geçirmek ve kendime birşeyler katabilmek adına uğraşlar içerisindeyim de umarum yararlı oluyoduri yorumunuz için teşekkürler