İmzanızda ki siteleri p.m atarmısınız
Attım gitti 'iyi' tut.
Hocam adam yıllardır sektörün farklı kategorilerinde başarılı siteler yapmış hemde bunu seo uzmanıyım demeden yapmış ve bilgileri paylaşacağım diyor seo uzmanı olarak ticaret yapan kişilerin yüzeysel bilgiler dışında bilgi verdiğimi var? Eleştirmek yerine bence takipte kalın belki ufacık bir detayın pek çok kişiye fayda sağlayacağı bir konu olacaktır.
Ben fikrimi söledim insanlara faydalı olmanın bir çok yöntemi var madem çok donanımlı ve bilgi paylaşımı olucak ozaman kitap yazsın yada site kursun yöntem çok ama illa diyosanız biz faydalınıyoruz buyrun
Başlığı açan üye belki de ülkenin 'bireysel' olarak en büyük web sitesi satışını gerçekleştirdi. Hala laf sokmaya çalışıp saçma sapan yorum yapanlar var.
Burda işinde gerçekten 'iyi' bir insan var ve tecrübe paylaşacak. '3 tanıtım yazısı 5'e, sitenizi uçuruyoruz koşun' yazısı değil. Merakla bekliyoruz.
Teori, tavsiye ve saçma sapan yorumlarınızı başka bir konu açarak değerlendirin, kirlilik yapmayın başlıkta. Öte tarafta oynayın.
Kardeş saçma sapan yorumu sen atıyorsun şuan çocuk gibi ağlama hemen , bu kadar ağlayacağını bilsem yazmazdım