Merhaba, güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Elimizden geldiğinde iyi hizmet vermeye çalışmaktayız.
14 yıldır sektör içerisindeyim, bir çok hosting firması ile çalıştım. Ama destek talebine en geç 5 dakika içinde cevap veren, ve hatta cevap verip çözüm sağlayan firmaya çok nadir şahit oldum. Bu zamana kadar da çıkıp şurada birine de teşekkür etmedim

Ama şimdi vermiş olduğu hızlı destek en önemlisi desteğe cevap veriyorum imajı yerine, ÇÖZÜM SAĞLAYAN Eselax firması yöneticilerine teşekkür ederim.
Mahmut bey yorumunuz için çok teşekkür ederiz.
altına imzamı atıyorum o gün böyle bir konu acmak benimde aklımdan geçti... ayrıca plesk ve nginx sunucuları beklentimin üstünde çıktı gerçekten
Ferhat bey sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Mahmut Bey siz referans oluyorsanız firmayı ben de deneyebilirim. Görüşleriniz benim için gerçekten çok önemli. Saygılar.
Hayırlı olsun.
Bende uygun fiyatlı mümkünse 10-15tl hosting arıyordum, konuyu görüp firmayı ziyaret ettim. 11TL lik paketi satın aldım.
Reseller hizmetimiz mevcut değil, aktif olarak web hositng satışlarımızıda yakında durdurup sadece var olan müşterilerimize web hosting hizmeti sunacağız ağırlık olarak sunucu hizmetlerimize yöneleceğiz ve reseller ücretine sanal sunucu vermekteyiz.
Reseller hizmeti var mı firmanın? İnternet sitesinde baktım ama göremedim.
Saygılarımızla
Linux Sanal Sunucu | Eselax İnternet Hizmetleri