Web makale sitesi 2018 yılında yayın hayatına başlayan bir bilgi sitesidir. Sitemizde aşağıda vereceğim kategorilerde yazılar girebilecek yazarlar arıyoruz. Özgür bir ortamda, gerçekten yazabileceğiniz veya ilginizin olduğu bir konuda içerik yazıyorsunuz ve ister içeriğiniz yayınlandıktan sonra isterseniz de belli bir içerik sayısından sonra paranızı alıyorsunuz.

Yazılarınızı şimdilik 100 kelimesini 1.25 TL'den alıyorum. Yazılarını beğendiğim arkadaşların ve devam edelim diyeceğim arkadaşların yazılarını kısa bir süre sonra daha iyi bir fiyattan alacağımı buradan söyleyebilirim.

Yapmanız gerekenler;
Öncelikle web makale adlı sitemize giriş yapıyorsunuz ve kendinize bir hesap açıyorsunuz.Mümkün mertebe kullanıcı adlarınız buradaki kullanıcı adı ile aynı olsun ki ödemelerde karışıklıklar meydana gelmesin. Sonrasında ise sitede daha önce yazılmamış, aşağıdaki kategorilere uygun herhangi bir konu belirliyorsunuz. yazılarınız en az 300 kelime ve en yüksek 750 kelime ve SEO kurallarına uygun olmalıdır. Görseller seo uyumlu şekilde adlandırılmalıdır. Yazdığınız yazılar özgün, okunmaya değer ve bilgi vermelidir. Yazım kurallarına ve belirttiğim kurallara uygun olmayan yazılar onaylanmayacaktır. İçerik seçme hakkım vardır.

Not : Sitede Yoast seo eklentisini kullanıyorum. Lütfen içerik yazarken bunu dikkate alarak yazalım.

Kategoriler : coğrafya, edebiyat, icatlar, kimdir, eğitim, ülkeler, tarih ( Kategoriler içeriklerin durumuna göre değiştirilecektir.

Not: Bütçe durumuna içerik alımını arada durdurup başlatabilirim. Konu ile alakalı bilgiler buradan paylaşılacaktır.
İletişim için bana buradan ulaşabilirsiniz veya iletisim[at]webmakale.com mail adresini kullanarak her konuda iletişime geçebilirsiniz.