Lennox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Niche için geniş bir açıklama olabilir.
Aslında niche için şu şekilde açıklama yapmak daha doğru. Açtığımız niche gerçekten niche mi yoksa öylesine açılmış bir site mi? Yani şöyle örnek vereyim;

ben yemek tarifi sitesi açacak olsam şu şekilde açarım;

En çok aranılan yemek tarifi ne diyleim mesela? Fasulye ile ilgili yemekler mi aranıyor.

binbircesitfasulyeyemekleri.com diye domain alırım. Uzunluğuna bakmayın, akılda kalıcıdır. Ya da 101cesitfasulye.com gibi şeyler.

Yapılacak olan ise; gerçekten dünyada yapılan tüm fasulye yemeklerini evde annemizle, eşimizle pişirip deneyip uzun vadede gerçek bir niche oluşturmaktır. Fotoğraflarını çekeceksiniz, içerikleri gerçekten yaptığınızdaki gibi anlatacaksınız vs vs. Niche budur. Kelimeyi buldum, makaleyi yazdım, backlinki bastım ile niche yapılmaz. Ha yapılır ama kalıcı olmaz. Bakın benim 7 senede başarılı olmamın sebeplerimden biri yılmamam. Nelerle karşılaştım, saldırısından tut, avukatına, savcısına. Ne yaptım, yılmadım ve sonunda başarılı oldum. Benim yaptığım sitenin return visitor sayısı %90'dı. En yakın rakibimin ise %50 civarlarında. Sitenize özeneceksiniz, niche diyip geçmemek lazım. Anlatacağım ama niche kısmını da, çok detaylı olmasa da.