Bu konu başlığında açılan onlarca konu var benim açtığım var araların da Bu konuda çok sıkıntılar yaşadığım için her seferinde böyle konulara yazmaya yaşadığım sıkıntıları başkaları yaşamasın 5 kuruş etmez yazılımlara dünya kadar para dökmesinler diye. Zamanında 6.000 TL değerinde bir yazılım aldım başan sona çöp 3 senedir 120 tane ticket açtım hala hem güvenlik hem seo hemde hız konusunda sorun bitmiş değil.

Türkiye'de en az şikayet olunan firma t-soft memnun olanlar var ancak hem fiyatları çok ucuk hemde 1 xml atıralım desen ayrı para şunun surasını değiştirelim desen ayrı para. Diğer firmalar zaten komple çöplük kendilerine referans sayılabilecek büyük siteler hariç diğer sitelere bakmıyorlar bile buna tüm firmalar dahil. Mesaj yazanlar arasında 50 bin verip yazılım alan olmuş opencart ile 50 bine dünyaları yaratırsın. Hemde program elinin altında olur istediğinde istediğin yerini değişirsin tabi bu az çok yazılım bilenler için geçerli. Yani bence yazılım biliyorsanız opencart, paranız varsa t-soft, hem paranız yok hemde yazılım bilmiyorsanız her hangi bir x firmadan alın hepsi bir birinin laciverti hepsi uğraştıracak sizi.