GuiTaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen peşinde köpek olduğun sürece asla sana dönme şansı yok. engellemekle iyi yapmamışsın. Yapıcağın en iyi şey onu iplemediğini hatta başka kızlarla vakit geçirdiğini ve mutlu olduğunu gözüne bi şekilde sokabilmen. bak ondan sonra nasıl ufak ufak degerli olmaya başlıyosun
Hocam bu yorumdan sonra engeli kaldırdım ve takip isteği attım umarım döner isteğe bende tam kızlarla hikaye atmıştım. [emoji3]

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Being adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@TahirBenk; yukarıdaki hocamın yorumunu kesinlikle art niyetli yaptığını düşünmüyorum ama benden sana bir dost ve abi tavsiyesi (eğer abi olarak kabul etmek istersen tabii) o işler öyle olmuyor.

Yaşadığın olayın bir benzerini senden daha küçük yaştayken, 16 yaşımda yaşadım. Şu an 25 hatta neredeyse 26 yaşındayım. Hayatıma o kızdan daha güzel, kariyer sahibi, tahsilli (benden daha tahsilli) ve uyumlu onlarca kişi girdi. 10 kadar kız arkadaşım oldu ama hiçbir zaman ona karşı hissettiklerimi bir başkasına hissedemedim. Bundan 3 sene kadar önce onun beni engellemesini ve arkadaş olarak beni seviyorsa ona ulaşma çabalarıma yanıt vermemesini istedim. Ki, böylesinin kendim için daha iyi olduğuna karar verdim.

Olur da (olsaydı) bir şekilde işler benim hayal ettiğim gibi gitseydi, çoktan evlenip dünyanın en mutlu insanı olurdum. Ya da belki insan kendini böyle kandırıyor. Sonuçta aşk dediğinin tanımının herkese göre değiştiği bir nane. Çok sevdiğim Fransız düşünür Montaigne der ki: "Aşk, güzelliğin arzusuyla çoğalma isteğidir." her konuda fikrine gönülden inandığım bu herifin, ne yazık ki bu sözlerinin bende pek bi' tesiri olmadığını itiraf etmeliyim.

Gayet mantık adamıyımdır ama o yaşta yaşadığım olay hayatımın seyrini değiştirdi. Şimdi her yakınlaşmada ona benzeyen bir surat, ona benzeyen bir ses, bir dokunuş arıyor insan. Biri eksik olduğunda da "Hayır ben bu insanla ömrümü paylaşamam!" deyip, kafaları sıyırmaya başlıyor.

Bir çözüm önermek isterdim fakat çözümünü bulsam, paylaşmaktan ziyade ilk uygulayan ben olurdum. Kendimi işe güce, kitaplara, sinemaya, spora kaptırmak bir nebze olsun bu tür şeyleri düşünmemem konusunda bana yardımcı oluyor.

Ne yazdım arkadaş Çok kritik bir noktadasın Allah yardımcın olsun.
Allah razı olsun hocam

ahmetshen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
engeli kaldır ya da kaldırma demek bana düşmez. bu tamamen seninle ilgili bende engeli kaldırırken kaldırmıyacam diye engellemiştim ama durum ortada. iyi düşünüp taşınmak gerek.
Kaldırdım hocam Instagramdan konuşuyorduk o bana geri döner mi bilmiyorum