SnmzAjans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam scroll tamamen aykırı onu da araştırdım. Benim şahsi fikrimi sormak isterseniz size şöyle diyeyim.

Ben bu işe 2 ay kadar hazırlandım açıkçası ve en sonunda gemileri yaktım... Çünkü para kazanmak isteyenler için akıl karı bir şey değil, Ottoman'a anlattığım gibi... Deli düşüşler var... Avrupa umrumda da değil açıkçası, sitelerin hepsinde tüm scriptler çalışıyor ve bir tane cookie notice by dfactory plugini ile privacy policy sayfasına yonlenen buton, çerez bildirimi için kısa bir mesaj ve bir tane sözde "accept" butonu koydum. 2000 kelimelik bir privacy policy sayfası hazırladım. her bir haltı anlattım orada. cookie neden topluyoruz, biz kimiz, bilgilerinizi neden topluyoruz, vb gibi bilgi içerikli şeyler. bunu kabul etmeyecekse AB etmesin. VPN, DuckDuckGo gibi şeyler var... Kendi kişisel bilgilerine hastalık derecesinde bağlı olanlar bunu kullansınlar. Ben Asya, Avustralya ve ABD'den gelenler de yoluma bakarım. Eğer AB benim 4-5 sitemle uğraşacak kadar başı boş kalmışsa, mümessili oldukları insanlar da benim sitelerime girmesinler. Psikolojimi bozdu ibn...ler kaç gündür.

Siz de bunu deneyebilirsiniz. Ama iyi mi olur kötü mü olur onu bilemem.

Ben bir iki tane coğrafya hedefleyen script ve plugin gördüm zamanında. Mesela bu konuştuğunuz cookie uyarısı sadece sizin seçtiğiniz ülkelerden insanlara gidiyor.
Hocam sıkıntı şu ki benim gelirimin çoğu avrupadan geliyor ve açıkcası kapat dedim geçtim. Çerez politikası olayını falanda zaten gerekli sayfalarda gösterdim siteye girince pop-up falanda çıkartmıyorum çünkü kimse dikkate dahi zaten almıyor onu ve sitenin gerekli sayfasında olay yazıyor. Yani bu film sitelerindeki filmler sunucumuzda bulunmuyor muhabbeti gibi. He birde anlamadığım olay kullanıcı çerezini kullanan biz değiliz zaten google ama suçu bize yaslıyor bunun neresi yasal ?

Hiç birşey yapmazsak adsense ban harici bir sıkıntı olabilir mi bu şartlarda ?