Hepinizden Allah razı olsun
65 yaşında , geçen sene ağustos ayında sol beyin damarından bir tanesi tamamen kapandı ameliyatta riskli olduğundan müdahale edemediler.
Şimdi ise bu kapanan damarın uzantısı 2 ince damarda pıhtı aktı. Ve bunlarada müdahale edemiyorlar. Ameliyat olursa %90 ihtimal masada kalır ya da büyük ölçüde zarar görür dediler.
Bir kaç profesöre gösterdik mr ve sonuçları onlarda aynı şekilde yorumladı.
Şimdi bize 2 ihtimal sunuluyor
1- Yoğun bakımda herşey yolunda giderse yaşam fonksiyonlarını düzeltip normal ilaç tedavisi ve fizik tedavi ile kalan ömrünü geçirecek.
2- Yoğun bakımda nöbetler devam ederse , son çare ameliyata girip müdahale edilecek. %10 şans olacak.
Çok büyük geçmiş olsun hocam. Çok zor bir durum.
Ülkemizde beyin cerrahisi sıkıntılı bir alan.. Cerrahlar; bir çok ameliyat için cesaret edemiyorlar. Çok sakıncalı ameliyatlar olduğundan ötürü... Teyzemde aynı durumda olduğu için ben de gayet iyi biliyorum.
Umarım her şey gönlünüzce olur.