Facebook Sayfanızın linki : (özel mesaj ile verilir)
Facebook Sayfanızın içeriği : Oyun Sayfası (CS:GO)
Sayfanızın Üye Sayısı : 33.411
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : 5-15
Sayfanın Yaş Ortalaması: 2
Sayfada Birleştirilme Yapıldı mı: Yapıldı
İstenen Ücret : 1000₺
Ödeme Şekli : Banka Havale / EFT
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : CS:GO oyunu için uğraştığınız taktirde aşağı yukarı piyasasını bilen bilir. Özellikle yabancı siteler başta olmak üzere iyi bir şekilde reklam alımı ile sayfa fiyatını çok rahat amorti edebilirsiniz. Ayrıca Türkiye içerikli key ve oyun satış siteleri ilede anlaşabilirsiniz bu tamamen sizin elinizde. Sayfayı nasıl daha büyütebilirsiniz ben neler yapıyordum gibi bir çok soruyu sayfayı satın alacak arkadaşa aktaracağım. Uğraşamadığım için erişimi düşüyor ve şu an sayfayı alırsanız canlandırmak zor değil. %94 Erkek %6 kadın kitleye sahip 28.978 Türk beğenisi vardır. Fiyatı hakkında eleştirecek arkadaşlara şunu diyeyim normalde paraya ihtiyacım olmasa 3-4 bin liradan aşağı satmayı düşünmezdim çünkü reklamlar ile para kazanılması mümkündü şu an piyasayı takip edemiyorum ve uğraştığım işten dolayı vaktim yok.
Lütfen ciddi alıcı arkadaşlar link istesin ve öm atsın, merak için özel mesaj istemeyin veya alıcı gibi davranmayın.
Sayfanın en iyi içeriği 450 bin görüntülenme 2.7k beğeni 394 yorum 200 paylaşım ve 1.72milyon erişim almıştır.