Normalde bu tarz konulara yazmam ama tecrübelerim belki size yardımcı olabilir.
2 adet iç giyim sitem bulunmakta
1. site ticimax
2. site opencart

1. siteyi açalı 10 ay falan oldu, yazilim aldim 3500 tl, özel tasarım yapıldı 3000 tl, 3 adet xml entegrasyon, 1500 tl. İlk yazılımı aldığımda öyle bom boş teslim ettiler. Özel tasarım yaptırmadan sitenin hiç bir şeye benzemeyeceğinden haberim bile yoktu. Yüzlerce entegrasyon var diyorlar sözde fakat 10 ay olmasına rağmen hala ne sms, ne kargo, ne diğer n11, hepsiburada, gg gibi entegrasyonlar yapılmış değil. Üstelik ben bunların ücretini baştan ödedim.

Bir yazılım firmasına bağlanırsanız örneğin ticimax ya da diğerleri en ufak bir istek için bile ücret ödeyebilirsiniz.
Ticimax ta örneğin xml ücreti 500 tl iken opencartta 175 tl. En son aldığım ticimax xml entegrasyonunu 1 ay sürdü yanlış hatırlamıyorsam. Onlarca telefon konuşması, destek talepleri vs vs.

Ticimaxa 10 bin tl civarı para ödedim. Bence düzgün bir site olamadı
Opencarta maximum 750 tl civarı bir para ödedim. r10 nickleri Ad10is ve kilitx hocamlar sağolsun henüz 2 ay olmasına rağmen bence ticimaxtan daha iyi bir siteye sahibim.

Dediğim gibi ticimaxta bir sürü entegrasyon vs bulunuyor fakat. Tek tek sizi entegrasyon için uğraştırıyorlar ayrı birimlere yönlendiriyorlar. Opencartta bence aynı problemi en az 4 X hızlı ve 4 X ucuza halledebiliyorsun.

Son olarak opencartta şuana kadar istediğim ne varsa 1 gün içinde gerçekleşti. Yazılım vs halledilmeyen birşey olmadı. Ama ticimaxta bazı isteklerim 1 ayı buldu ve en son domain değiştirmek istedim ona bile 1000-1500 tl gibi bir rakam istediler ben de bıraktım siteyi öyle boş boş duruyor.

Doğru olabilir mi bilmiyorum fakat ticimax ın seo konusunda sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Sitemden 4-5 tane yere dofollow link çıkışı vardı aylarca kaldırtamadım, sistemselmiş. Örneğin hopiye, google, firefox gibi yerlere bağlantı vermişlerdi ve 10 bine yakındı.

Ayrıca İlk açtığımdan itibaren yazılımdan kaynaklıymış dediler 20 den fazla sitelerinden bine yakın backlink verilip kaldirildi ve bunun siteme zarar verdiğini düşünüyorum. 7 ay sonra sorun düzeldi dediler.

Fotoğrafta görüyorsunuz search console da hala 1 site bağlantı vermiş gözüküyor. 20 den fazla bu şekilde verip verip kaldırdılar. Sistemsel bir sorunmuş. 4-5 ay olacak hala bağlantı sorun gözüküyor.

Yine de karar sizindir.