T-Soft yıllardır kullanıyoruz hiç bir entegrasyonunda hiç bir şekilde sıkıntısı yok destekleri de güzel.
Cevabınız için teşekkürler hocam.
İdeasoft olmadığı kesin, eminim ücretsiz e-ticaret yazılımları bile daha geniş özellikler sunuyordur.
2 tane sitemiz var ideasoft üzerinde sadece muhasebe programıyla sorunsuz entegre sağlayabildiğimiz için para ödüyoruz.
Cevabınız için teşekkürler hocam.
Yıllardır aynı konu açılıyor. Henüz bir netlik kazandıramadık en iyi yazılımı bulamadık.

Şaka bir yana hocam ticarette yan gelip yapma stressiz gün geçirme nasıl yoksa yazılımda da yok ne yazık ki.
Deneyimlerim şu şekilde,
Opencart kullandık 1 yazılımcı iç bünyemizdeydi gayet memnun kaldık.
50.000 TL'lik tsoft aldık hiç memnun değiliz.
Ayrıca özel bir yazılımımız var çok memnunuz. Proje büyükse özel yaptırın hocam kafanız biraz daha rahat eder.
Proje yeni değil, yıllardır devam eden, Trendyol, HB, GG vs vs her yerde dükkanı olan büyük bi firma hocam. Yıllar önce ilk Opencart ile giriş yapıldığı zamanında ben yoktum, "opencart'ı biz yaptık biz ettik her şeyini biz yazıyoruz" gibisinden birileri kandırmış şimdi firma ismi vermeyeyim, resmen rezil ettiler, projesoft'a koşar adım kaçtık resmen. Amacımız yan gelip yatma değil elbette, eticarette buna yer yok; ama burada da ufak tefek gibi görünen ama can sıkan problemler oluyor. Özel yazılım yaptıralım desek, kime yaptıracağız? Ortaya tonla para koyup karşılığını alamamaktan korkuyoruz, sütten ağzımız yandığı için yoğurdu değil soğuk suyu bile üfleyerek içer hâle geldik çünkü ben burada kısa kısa anlatsam da uzun ve çok para harcanan bir süreçten bahsediyorum. İsteklerimiz uzaya çıkmak da değil hani, site arayüzünde kullanıcıya sıkıntısız hatasız kullanma fırsatı sunsun, admin paneli gelişmiş olsun ve kelime dahi değiştirecek olduğumuzda talep açmayalım kendimiz halledelim geçelim, seo seçenekleri detaylı olsun vs. Çok mu şey istiyoruz?