Genç olmanız, 17-18 yaşında olmanız bir takım duygular yaşayamayacak olduğunuz anlamına gelmez. Bu yaşlarda çok daha olgun davranan gençlerimiz var.
Olmuyorsa bitirmek en iyisidir. Yaş geçtikçe bu ayrılıklar daha fazla artar, 2. 3. 4. daha az üzülmeye başlarsın. Evleneceğin veya uzun süre beraber birliktelik kurabileceğin birisini bulana kadar bu tür ayrılıklar olacaktır.
teşekkür ederim yorumunuz için...
sebep hocam.

instagramdan engelli zaten kaldırdıgımda birbirimizi artık takip etmiyor olacağız..
Valla hiç bu yorumu yazacağımı tahmin etmezdim ama lisedesin kardeşim küçümsediğimden değil sakın gocunma bana. Ama bir gün gelicek çok gereksiz bir detay olarak, bakıp gülüceksin. Zamanında annem demişti inanmamıştım ama öyle oluyor. Sadece umursamamaya çalış. Sen teksin, senden önemli değil hiçbir şey. İnan bi zaman gelince bu yorumu sen de böyle bir sohbet geçtiğinde birine yapıcaksın, sadece zamana bırak iradene sahip çık. Yolun açık olsun.
teşekkür ederim hocamç.
Bence iyi yapmışsınız. Sizi kırmadan konuşmak/görüşmek istemediğini belirtiyor bu tavırlarıyla. O yüzden engeli asla kaldırmayın ve unutmaya çalışın. Hayat daha güzel kapıları size açsın inşallah
valla beni hiç takmıyor gibi birşey hissediyorum ben ama bilmiyorum işte. ilgisi yok zaten hiç bende bu kararı aldım ama biraz istese keşke...
Bu engelleme işlemi yanlış anlaşılıyor. Engellemekteki amacın ne? Amacına ulaşmanı sağladı mı? Engellemek amacına ulaşmanı sağlamadıysa engellemenin bir anlamı yok demektir. Engelleyip engellememen çok önemli değil yani. Önemli olan engelleyince bitti mi?
Not: Engellemek kelimesi üzerine spam yaptım sanırım.
engellememdeki amaç ona öfkemi bu şekilde ifade edebilmem içindi tabi onun için bir şey ifade etmiştir midir bilemeyiz. yani biraz oturup düşünmesi için yaptım çünkü engellemesem hep onun hikayelerine vs bakacaktım olmuyorsa hep onu görü üzülmem daha mı iyi olurdu*