Hocam bence ekibin ekibi olmanla pek alakası olacağını sanmıyorum.
İşi almak için falan yazmıyorum bunları sakın yanlış anlaşılmasın.
Sadece genel bir algı var bu ekiplere karşı.
Şöyle diyeyim, ben ekibim evet ama sen alacağın hizmetin kalitesine bakmaz mısın? Neden direk ekibi rest çekerek itiyorsun ki? Tekil yazarın vereceği hizmetin kalite olarak iki katını verebilecek ekibe sahip olabilirim?
Hatalı şekilde algılandıysam affola, sadece karşıtlık nedendir onu anlamak istiyorum hocam.
Anlayabilirsem eğer ona göre var olan veya olacak hataları düzeltmektedir amacım.
Senin canın sağolsun dostum, neden yanlış anlayayım. Ben elimden geldiğince açıklamaya çalışayım.
Diğer arkadaşlar için bilmiyorum, ben neden istemediğimi belirteyim hocam. Projenin içerik kordinatörü benim. Çalıştığım arkadaşlarla, çalışma saatleri içerisinde her dakika iletişimde olmam lazım. Nasıl yazılacağı, dikkat etmesi gerekenler gibi detaylar mevcut. İş sonunda da hatalar varsa bunları konuşarak, anlatarak karşıya geçirmem lazım ki sonraki içeriklerde bunlarla karşılaşmamız gerekecek. Yani karşımda kurum değil, şahıs görmem lazım. Eğer ekiple çalışırsam ekip liderine bunları anlatacağım, o kişi kendi arkadaşlarına bunu anlatacak. Anlatabilir mi onuda bilmiyorum, bu süreçler hep gereksiz zaman harcayacak. Ben direk iletişime geçip arkadaşlarımla, projemize odaklanmasını istiyorum. Projemiz konu başlığı verip, şu kadar kelime olacak şekilde değil. Onlarca detay mevcut. Kısaca bu şekilde açıklama yapayım, özet geçtim. Bunun gibi onlarca daha sebep mevcut.
Umarım kafandaki soru işaretini giderebilmişimdir.
Görüşmek üzere!