Adana'lıyım ama çok tavsiye etmiyorum çok fazla Adana'da çalışma fırsatım olmadı son 10 senedir Mersin'deyim genelde kendi işimi yaptım ama burada yalan çok normal karşılanıyor gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar. Adana bu kadar değildir illa iyisi kötüsü vardır.

Metropol'den kaçayım diye Adana'ya yerleşiyorsan aklında olsun Adana'da küçük İstanbul oldu. Adana'ya gittiğimde 5 sene kaldığım yerde bile yolu bulamıyorum kayboluyorum. İş imkanı sektörüne göre değişir ama benim gözümü korkutmuştur hep işsizlik hat safhada. Fabrikalar kapandı hep sabancı fln taşıdı herşeyini. Nüfus çok fazla.

Biraz yalana dolana alışırım dersen az kazanır kendi yağımda kavrulurum dersen Mersin'i tavsiye ederim. Burada iş kurmak vs çok daha kolay. Bakıyorum çevreme dün cebinde 10 lirası olmayan adam işini büyütmüş altına mercedes çekmiş. Küçük şehir zaten bir yerden başladığın zaman herkes birbirini tanıyor çabuk kendini tanıtırsın. Buranın gençleri iş beğenmiyor o yüzden giren çıkan oluyor işyerlerine işte rahat bulursun.