Şükürler olsun yalan söyleyerek para kazanmadım. Doğru sadece etrafınızdaki yanlış kişileri uzaklaştırır. Bereketi de olmaz o paranın.
Sizin gibi istanbuldan taşınma kararı alan biri olduğum için ve bu deneyimi kısmen yaşadığım için yorum yapayım.
Eşimin tayinini istedik Muğla Merkeze verildi. Bütün programları yaptık, sonra gittim yeri gördüm, kiralar nasıl, iş durumu nasıl diye çok ciddi araştırma yaptım. Malum tatil bölgesi kiralık daireler istanbul ile aynı, esnaf (merkez için konuşuyorum) umursamaz, iş imkanı da yok. Eşim memur sonuçta ama bende boş duramam. Buradaki dairenin kredisi var, kiraya verdik, kaporayı aldık, oradaki daireyi tuttum kaporasını verdim.
Akşamına eve döndüm. Sonra eşimle aldık kağıdı kalemi. Defterin bir tarafına kalırsak, olumlu olumsuz neler olabilir, gidersek olumlu olumsuz neler olabilir diye notlar aldık. Sonra o notları bir birimize okuduk. Pazartesi taşınacağız dediğimiz kararı pazar gece 1 de bozduk

Karşı tarafı aradım vazgeçtik dedik sonra eşim kurumla yazışma yaptı (şükür ki iptal ettiler) bizim anlaştığımız kiracıyı da arayarak özür diledik.
zor bir karar veriyorsunuz önünü sonunu iyi düşünün ve kağıda herşeyi aktarın eşinizle fikir alışverişi yapın.
Benim hedefim kredi bitince yazlık bir yere taşınıp organik tohum üretmek. İnşallah bende kurtulacağım buralardan