5 yıldır sevdiğim insanı 2 defa engelledim 2 defa tartıştık. sevgili değildik arkadaştık ama ben onu çok seviyordum ve halende seviyorum yaş 24. onu ne kadar çok sevdiğimi anlatamam 2 kere kavga ettik çok gereksiz şeyler yüzünden engelledim konuşmadım ilk barıştığımızda bu nedenden dolayı yüzüne bakamadım 2.sinde daha büyüktü aradan 1,5 sene geçti kaldırdım engelli en son gittim martta evlilik teklif ettim yapamam dedi. daha sonra günlük konuşmaya başladık 1000 dakka var tarifimde max 100 dakka konuşurdum her ay ama son 3 aydır bitiyor dakkalarım kalmıyor. onun ki yenileniyor o arıyor benimki yenileniyor ben arıyorum. konuşmadığımız gün geçmiyor zaman. geçiremiyorum. evlilik teklifimden sonra toplam da 4 gün konuşmadık telefonda. whatsapp felan konuştuk ama yetmiyor işte. benim durumumda farklı değil aslında sevgili miyiz arkadaş mıyız sormaya korkuyorum. arkadaşız dese bir engel daha atarım sanırım. ama sormaya korkuyorum işte. sonumuzun ne olacağını bilmemek öyle yoruyor ki insanı bunu anlatamam. çok uzun yazdım normalde bu kadar yazmam ama bende de durumlar farklı değil gibi. beni sevdiğini, bana güvendiğini söylüyor ama inan bana dostum duymak yetmiyor.